Istresite bes ovde!
4 posters
Istresite bes ovde!
Vidim da mi nesto fali, kao vecitom mrgudu
Pa, izvol'te
Ja cu da pocnem...
Imam zelju da Tininoj uciteljici razbijem glavu ovog momenta! Znaci, divljam na kvadrat! Za domaci zadatak su imali da napisu kako da zastite bilje od kiselih kisa
Objasni detetu (a ni tebi nije sasvim jasno sta citas) seminarski rad iz ekoloskog menandzmenta
Pa, izvol'te
Ja cu da pocnem...
Imam zelju da Tininoj uciteljici razbijem glavu ovog momenta! Znaci, divljam na kvadrat! Za domaci zadatak su imali da napisu kako da zastite bilje od kiselih kisa
Objasni detetu (a ni tebi nije sasvim jasno sta citas) seminarski rad iz ekoloskog menandzmenta
Aloha- Moderator
- Broj poruka : 52
Datum upisa : 27.02.2013
Godina : 43
Re: Istresite bes ovde!
Izvini Aloha, zar Tina nije drugi,treći razred?
Šta će joj kisele kiše?!
Šta će joj kisele kiše?!
jasna- Broj poruka : 55
Godina : 39
Zato i sizim Jasna Sto je Tina 3. razred, i sto je dobila ovakav domaci
Aloha- Moderator
Strašno!
Treba da idem na kontrolu ove nedelje i .....doktor je na odmoru...i niko ne zna kada će da se vrati...
A ti Jasna ništa ne brini.
Jedva sam dočekala ovu nedelju da bi me doktor pregledao, da vidim šta je sa posteljicom pošto je prošlog puta bila II stepen, kad ono....mućak
Trebalo bi da proverim gvožđe, kontrakcije(one lažne) su mi sve jače, otičem kao kvasac, ali nema veze.....
Po proračunima moje mame(bapski proračuni) ja sledeće nedelje ulazim u 9.mesec ( a zapravo za tri nedelje) i mogu da se porađam, tako da su sve moje muke normalne.
A ti Jasna ništa ne brini.
Jedva sam dočekala ovu nedelju da bi me doktor pregledao, da vidim šta je sa posteljicom pošto je prošlog puta bila II stepen, kad ono....mućak
Trebalo bi da proverim gvožđe, kontrakcije(one lažne) su mi sve jače, otičem kao kvasac, ali nema veze.....
Po proračunima moje mame(bapski proračuni) ja sledeće nedelje ulazim u 9.mesec ( a zapravo za tri nedelje) i mogu da se porađam, tako da su sve moje muke normalne.
Au, Jasna, kapiram kako se osećaš
Ja, za divno čudo, nisam nervozna od jutros, baš sam se lepo naspavala
Ja, za divno čudo, nisam nervozna od jutros, baš sam se lepo naspavala
Lenami- Moderator
- Broj poruka : 48
Jasna, ne se sekiraj. II stepen ne znaci da ce brzo Ne ide to kod prvorotki tako brzo. Skupljaj snagu kako stignes (mada znam da verovatno vec ni ne spavas nocu, i mozes slobodno da me napucas kao sto sam ja imala zelju da napucam sve one pametnjakovice sto su mi ovako govorili ).
Aloha- Moderator
Aloha tebe ne mogu da napucam, a ni ostale brbljivice
napucavam samo one što mi lično daju savete
danas sam baš lepo raspoložena
napucavam samo one što mi lično daju savete
danas sam baš lepo raspoložena